Spridda skurar

Det regnar utav bara fanders utanför fönstret. Och det gör inte mycket till för att höja humöret.

Marknaderna är inte heller helt nådiga. De samlade aktieinnehaven är hittills under dagen ner en halv procent. Visserligen är det en aning blandat, där ett av (de mindre) innehaven skuttat upp ca 10 %, men det hjälps inte när en del av de tyngre tynger.

Träningen ligger på is, med tilltagande missnöje som effekt. Tröskeln tycks högre och högre för var dag att ta tag i det. Möjligen må jag skruva ner ambitionerna rejält så att jag åtminstone kommer igång med någonting.

Världsläget är mest deprimerande. Åtminstone med ledning av de nyheter som når en. Som vanligt är det mest Twitterdåren som gör att jag tvivlar på att positiv utveckling kommer att ske de närmaste åren.

Glada nyheter kommer dock från nästa generation. Den yngre har nu säkrat eftertraktat arbete av slag som innebär att synnerligen trevlig plattform finns för kommande år.

Annars ägnar man sig åt inläsning inför morgondagens utbrott av mer producerande aktivitet. Särskilt kul är det inte, så idag blir det tidigt slut på (arbets)dagen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det ekonomiska kretsloppet - värt att ha i åtanke

Plan och verklighet

Aktieläget