Första dagen i försörjningsträsket

Efter semestern alltså.

Nu ska man väl inte klaga. Uppgifterna är i allmänhet inte tråkiga och ersättningen för ansträngningarna är hyfsad, även om man naturligtvis alltid kan önska sig mer. Dagen har i alla fall ägnats åt städning av överfull e-postlåda och av diverse mappar med mer än lovligt stökiga ansamlingar filer. Så nu är grundstrukturen i ordning, efter att ha hamnat i kaos i våras. Visst rensningsarbete kvarstår, men det tas efterhand.

Under morgondagen ska ytterligare en del eftersatt sorteras upp och lättrensas. Under tiden planeras resten av veckan.

Marknaderna ter sig fortfarande småsura och man hyser vissa tvivel om att ens kalkyler för resten av året kommer att hålla. Resultatet av det samt av överspenderandet under semestern blir att man kommer att hålla hårt i slantarna kommande fyra veckor. Om det lyckas, kommer jag att vara i fas med planerna, någorlunda, i slutet av augusti.

Gårdagens träningspass sitter i kroppen, men glad är man åt att man ändå kommit sig för med att söka rycka upp fysiken litet granna. Rent allmänt är det klokt att vårda sina tillgångar och den egna fysiken torde vara en grundläggande sådan. Något som ibland är lätt att glömma bort.

Även träning kan betraktas som privatekonomi.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det ekonomiska kretsloppet - värt att ha i åtanke

Ett partiprogram

Plan och verklighet