Prylläget

Inköp har gjorts av ny bok, den senaste i Jack Reacher-serien, som jag då är ivrig följare av. Nu är den senaste inte en full roman, utan en samling noveller och just noveller brukar jag ha en aning svårt för. Men eftersom jag nu är svår Jack Reacher-fan blev det köp ändå. 

Ett av skälen till gillandet är karaktärens hållning till ägodelar: Så få som möjligt, vilket för karaktärens del verkligen är få. Själv är man alldeles för konventionell och tråkigt bekväm för att kasta loss och leva kringflackande, men en dragning i tanken åt det hållet har funnits med så länge jag minns.

Nå, man får läsa böcker istället, även om det innebär behov av bokhyllor och fast bostad att ställa in dessa i.

Nya skor är också på väg in, med Schenkerförsändelse. Här hålls tummarna att storleken nu blir den rätta, så att returneringar och annat sånt besvär slipps. Efter anländandet av dem kommer jag att vara väl försedd med bra lågskodon. Två par svarta, två par bruna och därtill ett par snart utslita svarta, men bekväma, i användning. Sedan är jag nöjd med det beståndet.

Rensningsprojektet pågår lågintensivt och omfattar snara reduktioner av t-shirt-bestånd, kalsonger och strumpor. Tillvägagångssätt: En sista användning, sen i soporna. Som det ser ut nu kommer jag inte att behöva tvätta på en månad.

Bra det, för nu är det sommar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Genomsnittlig effektiv årsavkastning

Augusti - Sammanfattad

Diversifiering - exempel